05 iulie 2012

Lulubox-Discover-Try-Buy

Hello,
Azi am primit cutia Lulubox .Banuiesc ca sunteti familiarizate cu conceptul cutiilor minune.In fiecare luna,in urma unui abonament,primesti o cutie cu 5 produse (full-size sau mostre) de la firme de lux sau firme mai putin cunoscute.Au tot fost cutii si cutii,altele mai reusite,altele mai putin.Eu voi comanda (probabil) Pink Box,in schimb,Lulubox nu prea m-a convins.De ce spun asta?Pentru ca nu sunt indeosebi incantata de ce am primit.V-am facut curioase?


Cutia arata dragut,stiim foarte bine ca noi femeile ne lasam inselate de ambalajele frumoase:).Ca sa va faceti o idee,cutia este ca si marime,jumatate din cutia Pink Box.


Imi place faptul ca si in aceasta cutie se gaseste un cartonas cu o mica prezentare despre cutie si despre produsele ce le gasim.


Am primit doua mostre de parfum Trussardi (Uomo si Donna-1.5 mil x 2).Pe amandoi ne-a incantat,mai ales faptul ca dupa 2 ore inca se simte ca si cum de abia te-ai parfumat.


Am primit si o mostra Lancome Genifique-Concentrat activator de tinerete.Daca nu ma insel este vorba de aceeasi mostra care o primeai de la Sephora daca dadeai like paginii lor.Ma insel?

                                                          (ma scuzati pentru poza arsa)

Ojele de la Sephora imi plac,sper ca si nuanta aceasta sa ma multumeasca.Am primit nuanta Dinner for 2,o oja potrivita pentru vremea de afara.Pretul unei oje la Sephora este de 18 ron.



Si ce m-a incantat extrem de mult...sper sa mi se si potriveasca...Too Faced Tinted Beauty Balm(mostra 5g).


Este o crema nuantatoare ce lasa un glow foarte dragut pielii.Maine de abia astept sa il pun la incercare.

Per total,am primit 4 mostre pe care scrie foarte clar Not for sale si un produs full size (aprox 18 ron).

Intrebarea mea pentru voi,v-ati comandat?Va tenteaza ce am primit?Si cel mai important,vi se pare ca merita 59 ron?

xo xo
LazyCat

Un comentariu:

  1. Nu am comandat inca, dar pare interesant / tentant. La pret e mai scump decat la alte cutii, dar cred ca brandurile si produsele sunt mult mai dragute. PS not for sale scrie si pe produsele din Birchbox, stiu pt ca mi-am
    comandat la o prietena si mi-a adus cutia in tara.

    RăspundețiȘtergere