29 martie 2011

Random shopping and stuff

Dupa cum va spuneam intr-o postare,am castigat la un giveaway,respectiv cel al Lianei si m-am tot tinut sa va arat ce continea premiul.Uite ca a venit(finally) ziua :


Nu am avut ocazia sa le incerc pe toate,dar voi "profita" de sarea de baie pretty soon:).
Si acum vine partea de random shopping.Dupa ce am vazut la Iguanitza paleta de la Too Faced-Look of love in pauza de masa eram in cautarea ei si whoop whoop...I found it!Si sunt indragostita de ea pana peste poate.
Am pacatuit un pic intr-o zi si pe la DM...ce mi-am cumparat vedeti in the pic(again,poza facuta cu telefonul,sorry)

Daca vreti sa scriu despre un anumit produs,astept sugestii:)


xo xo
LazyCat

22 de comentarii:

  1. sa le folosesti cu placere!:*
    si eu vreau trusa de la Too Faced :X
    am si eu gelul de dus exfoliant cu migdale de la balea si imi place mai mult decat cel grepf. e mai cremos. cand l-am luat mi-a fost frica sa nu aiba sclipici :))

    RăspundețiȘtergere
  2. merci:*.
    si eu sunt mega incantata ca am reusit sa mi-o iau:)exista si de grefa?omg!:))nu ma pune la cumparaturi:))

    RăspundețiȘtergere
  3. a venit si randul meu:)) setul too faced este to die for...am si eu majoritatea produselor, dar....portfardullllllllllllllllllllll este superb...am un crush pt portfardurile de la ei..
    eu in afara de sapunul de maini cu mango care l-ai vazut nu am luat nimic de la Balea..asa o chema pe profa de chimie in liceu, numele de familie si era ff rea, cred ca nu pot sa trec peste aspectul cu numele prea curand :)) so, cum sunt produsele...? ca si preturi sunt low end..dar ca si calitate?

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu sunt la fel,I'm a fool for packaging:))Mie imi plac produsele de la Balea,majoritatea gelurilor de dus incercate au fost ok,sapunurile de maini la fel,miros bine,nu mi-au uscat pielea si lista poate continua.daca fac o poza a tuturor produselor din baie te sperii:)) 50% din produse cred ca sunt de la dm:)

    RăspundețiȘtergere
  5. :) eu am un gel de dus strawberry lemonade de la tigi si unul cu raspberry *my fav* de la the body shop..si un exfoliant din aceeasi gama...nu prea am investit in geluri de dus..

    sa le folosesti cu placere si la mai multe :)

    RăspundețiȘtergere
  6. la mine e un ritual,daca nu imi place cum miroase sau cum se simte,nu ma pot trezi si punct.si la 5 dimi ce te poate binedispune mai mult decat un dus?:D
    merci mult.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere! Si eu am gelul de dus Balea Rubin, miroase foarte senzual :) In schimb, mastile Balea nu au avut nici un efect pt tenul meu :(

    RăspundețiȘtergere
  8. sa le folosesti cu multa placere!
    si eu sunt dependenta de primerul too faced si lash injection!
    mi-as dori si eu trusa too faced :(
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. cel mai frumos lucru intamplat azi!awww,thank you!I miss u 2...:D

    RăspundețiȘtergere
  10. :) pai chiar imi era dor de u..*blushing*

    RăspundețiȘtergere
  11. @Nixia toate gelurile de dus de la Balea imi plac .Am incercat cateva masti si singura care mi-a fost buna,a fost cea pentru tenul cu probleme.stay tooned,urmeaza un review:)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Andreea Merci mult.Si eu mi-am dorit-o mult si mi-am facut singura cadou de 8 martie:P

    RăspundețiȘtergere
  13. Sigur depinde de fiecare ten in parte :D, te referi la masca cu argila de la Marea Moarta?

    RăspundețiȘtergere
  14. @Nixia:nu,la Balea Young,Soft&Clear,thermo maske.Parca asa era denumirea completa.Inca sunt in cautarea mastii perfecte:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am gasit-o: masca cu argila naturala Aslavital in combinatie cu diverse sucuri de fructe, uleiuri, etc..e mai buna decat orice alta masca din comert:D

    RăspundețiȘtergere
  16. eu aveam tenul mixt spre gras si nu stiu de ce acum am ajuns cu el mixt gras...deci nu mai pot folosi argila,pentru ca am impresia ca imi usuca si mai rau tenul:-S

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu am tenul la fel, dar ma gandesc ca e diferit fiecare caz :D Sper sa gasesti ceva sa functioneze pana la urma! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  18. Merci mult.Eu inca sper si la mascara perfecta,deci...we will see:) te pup.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nici eu nu am gasit mascara perfecta inca, dar caut..cred totusi ca genele sunt de vina, nu mascara :)) te pup si eu, weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  20. Produsele BALEA au ceva foarte dragut in comun: miros bine! Nu am sa uit crema cu aroma de cocos pe care mi-am luat-o de la ei. Mersi ca mi-ai amintit si mult succes cu blogul :-)

    RăspundețiȘtergere
  21. @ bealady:merci mult!o zi frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere