03 februarie 2011

Giveaway No1 - Maybelline, Bottega Verde si Flormar

Mona organizeaza primul ei giveaway.

Oricine poate participa la acest giveaway, iar regulile sunt urmatoarele:
1. Trebuie sa ma urmariti prin Google Friend Connect sau prin Facebook (like pe pagina);
2. Daca aveti blog, sa scrieti un post despre acest giveaway cu titlul "Giveaway From Mona with Gloss"(impreuna cu link-ul catre giveaway si una dintre pozele cu toate produsele), iar daca nu aveti, sa postati link-ul pe Facebook impreuna cu un comentariu pentru el;
3. Daca aveti blog sa ma treceti in blogroll sau in lista voastra de bloguri;
4. Sa lasati un comentariu la acest post cu numele sub care ma urmariti si precizarea Google Friend Connect/Facebook, link-ul postat cu acest giveaway si adresa voastra de mail; daca doriti, puteti spune si ceva despre produse;
5. Castigatoarea va fi rugata sa imi trimita un e-mail in care sa imi spuna daca i-au placut produsele oferite si sa scrie un scurt review despre acestea. Mail-ul va fi postat apoi pe blog.

Giveaway-ul incepe din momentul postarii lui si dureaza pana in data de 12 februarie ora 22. Comentariile primite dupa aceasta ora nu vor mai putea fi luate in considerare pentru castigarea premiului.

xo xo 
Lazy Cat 

Un comentariu:

  1. Super giveaway !! <3

    Hei, am vazut mesajul tau cu bannerul. Daca vrei sa-ti fac unul trimite-mi un email cu toate detaliile(adica cu ce poze vrei sa-ti fac bannerul si ce sa scrie pe el).
    alinutza_blondina_94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere